kik vagyunk?

Bemutatkozunk: a tartalom áll a középpontban a Region Media kommunikáció, PR- és kreatív ügynökség munkájában. Egy vállalat, egy társadalmi vállalkozás vagy bármilyen szervezet kommunikációja az érdekes sztorin, a hiteles és meggyőző tartalmon alapul: hiába a jó sajtókapcsolat, a profin elkészített közösségi médiaplatformok vagy weboldal, enélkül nem lehet elérni a kívánt célokat vagy felépíteni egy sikeres brandet.

Cégalapítóink tapasztalata több évtizedes. A hazai médiában eltöltött 20 év, az ismert kiadók, vállalati és nonprofit ügyfelek, a több ezer digitálisan vagy nyomtatásban megjelentcikk, poszt, illusztráció, több száz kiadvány, sajtómegjelenés, előadás, rádióműsor mind azt garantálja, hogy a kommunikációt igénylő megbízóink jó kezekbe kerülnek. Munkánk ugyan sokrétű, de fókuszunk egyértelműen az, hogy megtaláljuk azokat a fontos üzeneteket, hiteles tartalmakat, amelyek ügyfeleink szellemiségében, vállalati kultúrájában rejtőznek.

Különböző történetek különböző típusú embereket mozgatnak meg. A történetek széles választékára van tehát szükségünk. A pozitív sztorikat hamarabb elfelejtik, ezeket mégis el kell mondani, a lehetséges jövő reményteljes és pozitív leírásával.

Dr. Arran Stibbe ökonyelvész

csapatunk

Mehlhoffer Tamás

PR és kommunikációs partner, üzleti fenntarthatósági kommunikáció

„Ezt egyedül csináltad? Azt hittem, egy hadsereg” – ezt Tamásnak mondta egy volt kollégája az egyik ügyfelünknek végzett, sikeres oktatási marketingkommunikációs kampánya kapcsán. Jól jellemzi az idézet, robosztus stratégia és kivitelezés jellemzi legtöbb munkáját, de a szakmával járó figyelem és körültekintés is jelen van szemléletében, például kríziskommunikáció során.
Tamás újságíróként kezdte, szerkesztőként, főszerkesztőként folytatta az évezred első felében tucatnyi médiumnál (pl. egykori Népszabadság, Magyarország.hu, Haszon, Pannon Lapok). Produkciós vállalkozásával ingatlanportált menedzselt és kiadványt készített a HVG-nek, exkluzív magazint a BBJ-nek, ügyfelei között nagy ingatlancégek és kiadók szerepeltek (Expressz, Centrál). Az elmúlt néhány évben a Tungsram vállalatcsoport globális PR és kommunikációs igazgatójaként vált ismertté, ahol a GE-ből frissen kivált vállalat nemzetközi brandjét építette fenntarthatósági kommunikációval, social mediával és világraszóló médiakampányokkal.
Tapasztalatából adódó széleskörű és korszerű fegyvertára mellett szakterülete az üzleti fenntarthatósági kommunikáció és a thought leadership (véleményvezérség), elkötelezett zöld kommunikátor, aki az aktivizmus mellett jól ismeri és integrálni képes a vállalati érdekeket is. Képzett fenntarthatósági menedzserként képes a teljes cég környezeti és társadalmi felelősségvállalási akciótervét kidolgozni és összeállítani fenntarthatósági/ESG jelentését is.

Csulák dóra

ügyvezető, kommunikációs szakértő, grafikus

Dóra 2003-ban szerzett kommunikáció szakos diplomát. Már a főiskola mellett szövegíróként, újságíróként dolgozott, gyakornoki éveit a Népszabadságnál, valamint az akkoriban újra induló Esti hírlapnál töltötte. Az elmúlt két évtizedben dolgozott szövegíróként, hivatásos bloggerként, online magazin szerkesztőjeként, képszerkesztőként, kiadványszerkesztőként, majd művészeti vezetőként. Grafikus diplomáját 2020-ban szerezte.
Szíve csücske mindig is a kiadványok teljes körű kivitelezése volt: az arculat kialakításától kezdve a szövegíráson és szerkesztésen keresztül, a képszerkesztésen át egészen a tördelés befejezéséig és a nyomdai előkészítésig szereti egy kézben tartani ezt a színes és számára izgalmas folyamatot. Úgy véli, hogy a hazai piacon szinte egyedülálló tudás az, ha valaki ezt egy személyben képes összefogni és kivitelezni, ráadásul ez a megrendelőnek is időtakarékos és költséghatékony megoldás. Emellett természetesen egyéb grafikai feladatok sem állnak távol tőle: tervez arculatot, készít céges brosúrákat, egyedi ötleteket is szívesen valósít meg.